Çardak Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve hedefleri doğrultusunda; eğitimin her aşamasında teknolojinin sunduğu imkânlarla, modern araç-gereç ve malzemelerle eğitim verilebilen, bilgili becerili ve iyi ahlaka sahip bireyler yetiştiren, topluma ve geleceğe yön veren her zaman en iyiye ulaşmayı hedefleyen eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Bizler, hizmetin yürütüldüğü çevrede sürekli değişimi benimseyerek öğrencilerine başarılı ve nitelikli bir eğitim vermek ve Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş laik, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, çağdaş gençler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cardakortaokulu17.meb.k12.tr

Adres - ÇARDAK BELDESİ TEKKE MAH. ABDÜLKADİR SOKULLU CAD. NO 5 LAPSEKİ / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Lapseki-Çardak Midibüsleri ile her yarım saatte bir ulaşım imkanı.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çanakkaleye 39 km, Lapsekiye 4 km uzaklıkta